17 januari 2020
Het aanmeldscherm van MyWorkplace wordt aangepast.
17 januari 2020
Informatie over beperkende maatregelen m.b.t. het inloggen op een deel van de UU-applicaties.
17 januari 2020
Geef je mening en maak kans op een UU gift card
Studenten om een tafel met laptop
13 januari 2020
In de interdisciplinaire keuzecursus Narratieven in de Geneeskunde (blok 4) leer je over het belang van verhalen in de medische zorg.
6 januari 2020
De Universiteit Utrecht heeft behoefte aan inzicht in het gebruik van haar onderwijsruimten.

20 januari 2020 13:00 - Career Services
Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen.
20 januari 2020 14:00 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
20 januari 2020 14:00 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.
21 januari 2020 14:00 -
In deze workshop gaan we dieper in op het fenomeen stress. We geven een inleiding tot mindfulness met als doel om je te laten ervaren wat dit omvat.
23 januari 2020 13:00 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws