""
6 april 2020
Onderwijsadvies & Trainingen verzorgd nu ook een online inloopspreekuur voor al je vragen over studievaardigheden.
Team olympos
6 april 2020
Blijf fit en doe thuis mee met de online trainingen van Olympos.
31 maart 2020
Maandag 23 maart was het eerste online overleg tussen het CvB en de U-Raad.
Proeverij banqueting nieuwe cateraar
24 maart 2020
Eurest Campus Services gaat, in samenwerking met SPAR University, de catering verzorgen vanaf 9 juli.
Nationale studenten enquete 2020
24 maart 2020
Hiervoor is landelijk gekozen omdat een studenttevredenheidsenquête in tijde van een coronacrisis waarschijnlijk geen valide resultaten oplevert.

7 april 2020 10:00 - studentenwelzijn
Moet je ook nog wennen aan het studeren vanuit huis, in deze gekke tijd? Meld je dan aan voor de intervisie om ervaringen te delen.
14 april 2020 10:00 - studentenwelzijn
17 april 2020 09:30 -
In deze workshop gaan we dieper in op het fenomeen stress. We geven een inleiding tot mindfulness met als doel om je te laten ervaren wat dit omvat.
20 april 2020 - Afstuderen-GW
Vanwege het coronavirus is deze diploma-uitreiking afgelast. Verdere informatie volgt.
20 april 2020 15:00 -
De universiteitsraad vergadert in principe zes keer per jaar plenair met het College van Bestuur.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws