Digitale systemen op een rij

Om in te loggen heb je een Solis ID nodig. Als je niet meer weet wat je Solis ID is, kun je contact opnemen met onze helpdesk via studentenservice@uu.nl of 030 - 253 70 00. Lees ook onze tips voor een sterk wachtwoord.

Wifi

Naam: Utrecht University
Gebruikersnaam: je mailadres (bijv. p.stop@students.uu.nl). Werkt het niet? Vul dan je studentnummer@soliscom.uu.nl in.
Wachtwoord: het wachtwoord van je Solis ID.
» Meer informatie

Alle officiële mails van de UU worden gestuurd naar je studentenmail. Je hebt je e-mailadres ontvangen op je privé-emailadres bij je inschrijving. Je gebruikersnaam is je Solis ID.
» outlook.office.com

MyUU app en MyUU portal

App: je cijfers uit Osiris, je collegekaart en je persoonlijke rooster.
» Google playstore / Apple app store

Portal: je studievoortgang, je cijfers, rooster en een directe link naar je opleidingspagina.
» MyUU portal

Blackboard

Elektronische leeromgeving met o.a. cursusinformatie en andere praktische informatie over de cursussen die je volgt.
» Blackboard

Osiris Student

Studentenregistratiesysteem waar je je inschrijft voor cursussen. Daarnaast vind je hier je cijfers en je adresgegevens.
» Osiris

Cursusplanner

Een digitale tool die je helpt om je studie te plannen en inzichtelijk te krijgen welke cursussen je nog moet en mag doen.
» Cursusplanner

MyTimetable

Roosterwebsite van de Universiteit Utrecht. Je logt in met je Solis ID en wachtwoord.
» MyTimetable

Microsoft Teams

Alle online colleges en vergaderingen vinden plaats via MS Teams.
» Microsoft Teams

SolisWorkspace

Met SolisWorkspace kun je de meeste software die je nodig hebt voor je studie gewoon vanaf je eigen computer gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is internet.
» SolisWorkspace
» Meer informatie

Caracal

Digitaal evaluatiesysteem.Aan het einde van ieder blok krijg je via de mail een link naar een vragenlijst om feedback te geven op de cursussen die je hebt gevolgd.

Digitaal boeken lenen

LibGuides
Online access literatuur
Library Access: De digitale bronnen van de Universiteitsbibliotheek vanuit huis raadplegen.
Aanvragen bibliotheekmateriaal: Bibliotheekmateriaal kan van tevoren aangevraagd worden.