Utrecht Data School
22 mei 2017
De Utrecht Data School is een cursus en onderzoeksproject waarin studenten onderzoek doen naar data voor bedrijven en organisaties.
19 mei 2017
Ben je eerstejaars student en wil je solliciteren naar een plek in het Humanities Honours Programme?
Proefpersonen gezocht voor UIL OTS
1 mei 2017
Bij het Utrecht Institute of Linguistics OTS kun je als proefpersoon tegen een vergoeding meedoen aan lees-, luister- of spraakonderzoek.
Beurs
5 april 2017
Studenten die aan een internationaal congres willen deelnemen kunnen zich vóór 1 december aanmelden voor de Graduate School of Humanities Conference Grant.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws