Studentensite

Proefpersonen gezocht voor UIL OTS
26 april 2017
Bij het Utrecht Institute of Linguistics OTS kun je als proefpersoon tegen een vergoeding meedoen aan lees-, luister- of spraakonderzoek.
UUMUN 2017
28 februari 2017
Bij de Model United Nations conferentie in Harvard hoorde UUMUN namens de UU bij de beste internationale delegaties met 9 gewonnen prijzen.
Domtoren
24 februari 2017
Op dinsdag 28 februari om 17:00
26 januari 2017
Kom naar een van de informatieavonden
Medezeggenschap binnen de UU
21 december 2016
Wist je dat meer dan 100 studenten van onze faculteit zich inzetten om het onderwijs te verbeteren?

nieuwsbrief voor studenten Geesteswetenschappen

De studentennieuwsbrief verschijnt 6 x per jaar. Je kunt je aanmelden voor deze nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar studentassessor.gw@uu.nl.

Eerdere versies van de nieuwsbrief

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws

Heb je een vraag of opmerking over deze pagina? Laat het ons weten.

Geesteswetenschappen