Vacatures uit UU-netwerk

Career Services ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven en organisaties uit het UU-netwerk. Als deze relevant zijn voor een brede groep studenten dan plaatsen we die op onze vacaturebank. Dus like onze pagina en de vacatures komen vanzelf op je tijdlijn!

Bijbanen

De UU zoekt gedurende het jaar UU-werkstudenten voor diverse werkzaamheden. Career Services verzamelt deze studentbanen en publiceert deze via deze vacaturebank zodra deze open staan voor sollicitatie. Het komend jaar zullen o.a. de volgende klussen worden gepost:

• Medewerker bij events zoals Carrièredag, Onderwijsparade, LinkedIn-foto en CV check actie, Introduction Day International Students en Marathon Science Park.
  • Webredactie voor de website en social media van o.a. Career Services, Universiteitsfonds en andere onderdelen van de universiteit.
  • Administratieve ondersteuning bij International Office, Persvoorlichting en selectie VSB fonds.
  • Projectmedewerker bij Your CareerLab en andere projecten.

De omvang en duur van het werk verschilt per klus. Via het bericht op Facebook kun je per klus een link vinden waarmee je kunt solliciteren. Als je wordt uitgekozen dan volgt een uitzendcontract bij Topselect tegen een tarief van ongeveer € 9,50 bruto per uur. Dus like onze pagina en de bijbanen komen vanzelf op je tijdlijn!

Voor diverse opleidingen
Vacature HR Administrator (French & Dutch speaking)

Coca Cola | London, England

Vacature Junior Projectleider Energie