Als je je bachelor hebt afgerond kun je een baan gaan zoeken of doorstuderen. Weet je nog niet wat je wilt? Kijk dan eens bij Career Services voor tips, hulp of advies.

Houd er rekening mee dat sommige masters ingangseisen hebben (zoals een 7 gemiddeld in je bachelor of een bepaald vakkenpakket).

Kies een master

Met je bachelordiploma op zak kun je een master gaan volgen om je verder te specialiseren. De bachelor Muziekwetenschap bereidt je goed voor op de volgende masters:

Eenjarige masters

Tweejarige masters

Andere masterprogramma's

  • De faculteit Geesteswetenschappen heeft meer dan 30 masters
  • Bekijk ook het hele aanbod masters van de Universiteit Utrecht.
  • Je kunt er natuurlijk voor kiezen een master bij een andere universiteit te gaan volgen. In dit geval ga je zelf op zoek naar meer informatie.
  • Studiekeuzehulp

Alumni

Er worden regelmatig alumni-bijeenkomsten gehouden. Heb je daar ideeën over of wil je op een andere manier iets voor je opleiding betekenen, je ervaringen delen met studenten of ben je op zoek naar een stagiair(e)? Laat dat dan weten aan je stage/alumnicoördinator: Sanne Sprenger.

U-fonds en Jonge alumninetwerk (Young)

Het U-fonds organiseert nascholingsdagen en lezingen. Hier kunnen alumni zich laten bijpraten over recente ontwikkelingen op hun vakgebied en binnen de Universiteit Utrecht. Bekijk de agenda voor alumni.

Speciaal voor jonge alumni is er Young, ons netwerk voor jonge alumni. Young organiseert activiteiten en evenementen waarbij je op een informele manier je netwerk kunt uitbreiden.