Afstudeerprocedure

Je bent afgestudeerd op het moment dat:

  • je voldoet aan de exameneisen uit de Onderwijs- en examenregeling (OER) van je opleiding
  • al je studieresultaten zijn geregistreerd in OSIRIS

Informatie over de afstudeerprocedure vind je op de pagina Afstuderen (zie menu links).

Waar moet je verder aan denken?

  • Studeer je af gedurende het collegejaar, dan moet je zelf je uitschrijving regelen via Studielink. Je kunt je uitschrijven zodra alle resultaten die je nodig hebt om af te studeren correct in Osiris geregistreerd zijn. Je wordt uitgeschreven per de 1e van de maand volgend op de maand waarin je een uitschrijfverzoek indient. Uitschrijven met terugwerkende kracht is niet mogelijk.

    Je mag ook na je afstuderen voor de rest van het collegejaar ingeschreven blijven, of in Studielink aangeven per een latere maand je inschrijving te willen beëindigen. Uiteraard betaal je dan nog wel collegegeld. 

    Studeer je af in de zomer (juni, juli, augustus), dan hoef je niks te doen. Je inschrijving loopt vanzelf af op 31 augustus.

  • Lees ook de informatie over uitschrijfdatum, restitutie collegegeld en het stopzetten van studiefinanciering en OV-kaart.

Neem met vragen over je uitschrijving contact op met Studentenservice.

Nog vragen?

Denk je dat je bent afgestudeerd en heb je hierover nog geen bericht gehad? Heb je in het verleden (buitenlandse) studiepunten behaald die nog niet in OSIRIS staan vermeld? Heb je een andere vraag over de afstudeerprocedure? Neem dan contact op met het Studiepunt Geesteswetenschappen.

Agenda

4
nov
4 november 2020
Deze uitreiking is voor afgestudeerden met een examendatum vóór 1 September 2020.
RSS