Studentensite

26 april 2017
Van 8 tot en met 10 mei kunnen studenten stemmen voor de medezeggenschapsraden.
Proefpersonen gezocht voor UIL OTS
26 april 2017
Bij het Utrecht Institute of Linguistics OTS kun je als proefpersoon tegen een vergoeding meedoen aan lees-, luister- of spraakonderzoek.
Catering: Storia di Pizza
25 april 2017
De universiteit verlengt het cateringcontract met Sodexo voor drie jaar.
U-raad 2016-2017
24 april 2017
De U-raad vergadert op 1 mei met het College van Bestuur, o.a. over versterking van de medezeggenschap.
21 april 2017
Ken jij een student of studentengroep die je hiervoor wil nomineren? Doe dit uiterlijk 1 juni!

Bijvoorbeeld: 04/27/2017
9 mei 2017 10:00 - Career Services
Kom naar de stand van Career Services en laat meteen je cv checken.

nieuwsbrief voor studenten Geesteswetenschappen

De studentennieuwsbrief verschijnt 6 x per jaar. Je kunt je aanmelden voor deze nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar studentassessor.gw@uu.nl.

Eerdere versies van de nieuwsbrief

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws

Heb je een vraag of opmerking over deze pagina? Laat het ons weten.

Muziekwetenschap (B)