Studentensite

28 juni 2017
Ali Aljasem genomineerd wegens inspanningen voor diversiteit en inclusie
28 juni 2017
In de week van 21 augustus krijg je voor maar 50 euro een week lang een intensief trainingstraject dat je voorbereidt op de stap naar de arbeidsmarkt.
Papieren handdoekjes: One or two will do
26 juni 2017
Een of twee handdoekjes zijn genoeg om je handen te drogen na het handen wassen.
U-raad 2016-2017
20 juni 2017
De universiteitsraad spreekt volgende week met het College van Bestuur onder andere over het studentenstatuut.
16 juni 2017
Je ziet dan snel of beide cursussen in je rooster passen.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws

Heb je een vraag of opmerking over deze pagina? Laat het ons weten.

Muziekwetenschap (B)