Geef je mening voor beter onderwijs

Goede kwaliteit van het onderwijs is voor iedereen belangrijk. Om dit te waarborgen willen we graag je mening hebben over de vakken die je volgt. Daarom krijg je aan het einde van ieder blok voor de cursussen die je hebt gevolgd per e-mail een uitnodiging om ze te evalueren. Voor deze cursusevaluaties gebruiken we Caracal. Je kunt in dit digitale evaluatiesysteem inloggen met je Solis ID. Je ziet dan vervolgens de cursusevaluaties staan die je kunt invullen. Door antwoord te geven op een aantal gesloten en open vragen evalueer je de door jou gevolgde cursussen. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

Resultaten evaluaties

Na de sluitingstermijn kun je de resultaten bekijken van de cursussen die je hebt gevolgd. Je kunt alle antwoorden op de gesloten en open vragen inzien. De docent kan eventueel een reactie plaatsen bij de vragen. Studenten die de cursus niet hebben gevolgd zien alleen de antwoorden op de gesloten vragen en niet de reactie van de docent(en).

Advies opleidingscommissie

De opleidingscommissie kijkt zorgvuldig naar de resultaten van alle cursusevaluaties, kaart waar nodig problemen aan en complimenteert goede initiatieven. Zij maakt haar advies naar aanleiding van de cursusevaluaties zichtbaar in Caracal voor alle studenten. Dit gebeurt twee keer per jaar, voorafgaand aan de cursusinschrijving. Log dus af en toe in om te kijken of de opleidingscommissie al een advies heeft uitgebracht en of de docent al op jouw cursusevaluaties heeft gereageerd.

Evaluatie master

Ook word je na het behalen van je masterdiploma gevraagd om een vragenlijst in te vullen en feedback op het gevolgde onderwijs te geven via Caracal. Je ontvangt hiervoor bericht per e-mail na afsluiting van het onderwijs.