Het KNMI waarschuwt voor (zeer) zware windstoten in Utrecht en omgeving.
17 januari 2018
Het KNMI voorspelt een westerstorm die voor grote problemen kan zorgen. De Universiteit Utrecht monitort de weersituatie nauwlettend.
17 januari 2018
Dan heb je misschien recht op afstudeersteun.
De Nieuwe Utrechtse School
12 januari 2018
De Nieuwe Utrechtse School organiseert bijeenkomsten met een centraal thema dat de dialoog tussen de Geneeskunde en de Geesteswetenschappen stimuleert.
10 januari 2018
Alle UU-studenten kunnen zich tot en met 5 april kandidaat stellen voor de universiteitsraad.

17 januari 2018 10:00 - Career Services
Hoe schrijf je een effectief CV en een aantrekkelijke sollicitatiebrief?
17 januari 2018 14:00 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.
18 januari 2018 12:00 - Career Services
In deze training krijg je uitgelegd wat het perspectief is van de werkgever en hoe je daar effectief op kunt inspelen.
18 januari 2018 13:00 - Career Services
Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen.
23 januari 2018 13:30 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws