Eindwerkstuk

Je eindwerkstuk is gekoppeld aan een cursus op niveau 3 en sluit inhoudelijk aan op een verdiepingspakket van de major Literatuurwetenschap. In deze 'proeve van bekwaamheid' presenteer je vaardigheden en kennis die je in de loop van je studie hebt opgedaan. Je mag hiervoor zelf een deelgebied van Literatuurwetenschap kiezen. 

Aanvraagformulier Ba Eindwerkstuk

Bij het schrijven van je eindwerkstuk word je individueel begeleid door een docent van de opleiding. Deze wordt je aangewezen door de opleiding. Stuur daarom minstens vier weken voor je wilt beginnen het 'Aanvraagformulier Ba Eindwerkstuk' in een e-mail naar dr. Müge Özoglu. Na ontvangst van je e-mail wordt de begeleider toegewezen en kun je contact met de begeleider opnemen. Je mag ook al eerder een oriënterend gesprek met je beoogde begeleider voeren.

Formulieren en regelingen eindwerkstuk

De beoordeling van je eindwerkstuk verloopt aan de hand van vaste procedures. Je kunt je hierop voorbereiden door onderstaande documenten en teksten goed door te nemen voordat je begint met schrijven.

Scriptiearchief

Is je eindwerkstuk klaar en goedgekeurd? Dan moet je de definitieve versie uploaden in het scriptiearchief via Osiris > Zaken > Archiveren & publiceren scriptie - Vervolgzaak