Inschrijven voor cursussen

Je schrijft je per semester in voor cursussen via OSIRIS. In de Cursusplanner kun je zien welke cursussen allemaal bij je programma horen. Kies cursussen die niet in hetzelfde timeslot vallen. 

Schrijf je uit voor cursussen die je niet meer wilt doen

Schrijf je altijd in OSIRIS uit voor cursussen die je alsnog niet gaat volgen. Dit kan tot en met de eerste week van het blok waarin een cursus gegeven wordt. 

Beschikbare cursussen bij de wijzigingsdagen

Kort voor het begin van elk blok zijn er wijzigingsdagen. Je kunt je dan inschrijven voor cursussen die nog niet vol zitten. Een week voor de wijzigingsdagen publiceren we op deze pagina een lijst met nog beschikbare cursussen.  Lijst van cursussen met plaats in blok 3.

Cursussen waarvoor je je op tijd moet opgeven

Sommige cursussen hebben maar beperkt plaats en geven voorrang aan bepaalde groepen studenten. Voor deze cursussen kun je je voor blok 3 en 4 tot 15 november om 12:00 uur ’s middags inschrijven.

Op 19 november mailt het Studiepunt alle UU-studenten om hun te laten weten of ze geplaatst zijn voor deze cursussen. Ben je een bijvakker? Dan kun je ons vanaf 22 november mailen om te vragen of je geplaatst bent.

Nuttige data

1 nov 0.00 - 28 nov 23.59
inschrijving blokken 3 en 4 2021-22

15 nov 12.00
sluiting inschrijven cursussen met voorrangsregels

24 jan 09.00 - 25 jan 23.59
wijzigingsdagen blok 3

4 apr 09.00 - 5 april 23.59
wijzigingsdagen blok 4

Waar moet je op letten bij het inschrijven?
Werkvormen

Vink alle werkvormen aan.

Ingangseisen

Kijk of je voldoet aan de ingangseisen. Als je niet voldoet, kun je niet meedoen en moet je tot de wijzigingsdagen wachten om je voor een andere cursus in te kunnen schrijven.

Timeslots

Kijk voordat je je inschrijft in welke timeslots de cursussen worden aangeboden om te voorkomen dat cursussen elkaar overlappen.

Groepsvoorkeur

Geef, indien mogelijk, je groepsvoorkeur op (deze kan helaas niet altijd gehonoreerd worden).

Inschrijfperiodes andere faculteiten

Volg je een cursus bij een andere faculteit? Hou er dan rekening mee dat de inschrijfperiode kan afwijken.