12 november 2019
Op 20 november door het Centre for Entrepreneurship in samenwerking met UtrechtInc Students.
12 november 2019
In de Food Challenge onderzoek je aan de hand van experimentjes je eigen voedingskeuzes. Mee doen is leuk en gratis!
Front view of the University Library Utrecht Science Park
12 november 2019
Download de Library Access browserextensie en krijg eenvoudig toegang tot online bronnen.
Automaten en restaurant UBB
11 november 2019
Tussen 18 november en 22 november wordt het gebied rondom het restaurant in de UBB aangepast en is het beperkt toegankelijk.
Informatie over de Universiteitsbibliotheek Binnenstad van de Universiteit Utrecht
11 november 2019
Het toegangsbeleid van de Universiteitsbibliotheek in de binnenstad en aangrenzende Driftpanden wordt tijdelijk aangepast.

12 november 2019 10:00 - Career Services
Kom naar de stand van Career Services (UB Drift en Educatorium) voor een foto en laat meteen je cv checken.
14 november 2019 17:15 -
Laagdrempelige geleide meditaties voor UU studenten, geschikt voor beginners en gevorderden.
15 november 2019 09:00 -
Kom naar de voorlichtingsrondes, informatiemarkten en extra activiteiten
18 november 2019 09:00 -
De UU vindt het belangrijk dat studenten een goede balans vinden tussen studie en ontspanning, daarom organiseren we allerlei activiteiten rondom welzijn.
18 november 2019 11:00 - studentenwelzijn
Prestatiedruk signaleren, prestatiedruk bespreekbaar maken, inspiratie over hoe om te gaan met prestatiedruk

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws