Verkiezingen medezeggenschapsraden
20 januari 2020
Stel je uiterlijk donderdag 26 maart verkiesbaar voor de universiteitsraad.
vsb
20 januari 2020
Na je studie naar het buitenland voor een master of onderzoek? Kijk of je in aanmerking komt voor de VSBfonds Beurs.
17 januari 2020
Op advies van het Nationaal Cyber Security Centrum is de toegang tot MyWorkplace beperkt naar aanleiding van het beveiligingslek van de Citrix-servers.
17 januari 2020
Het aanmeldscherm van MyWorkplace wordt aangepast.
17 januari 2020
Informatie over beperkende maatregelen m.b.t. het inloggen op een deel van de UU-applicaties.

20 januari 2020 13:00 - Career Services
Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen.
20 januari 2020 14:00 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
20 januari 2020 14:00 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.
21 januari 2020 14:00 -
In deze workshop gaan we dieper in op het fenomeen stress. We geven een inleiding tot mindfulness met als doel om je te laten ervaren wat dit omvat.
23 januari 2020 13:00 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws