12 oktober 2018
Studieplekken in de tentamenperiode alleen toegankelijk voor UU-studenten
10 oktober 2018
Gebruik www.uu.nl/studyspot om een plek te vinden
Dader cybercrisisoefening
9 oktober 2018
Op donderdag 4 en vrijdag 5 oktober deed de UU mee aan de landelijke cybercrisisoefening ‘OZON’.
Safety first
9 oktober 2018
De UU heeft al heel lang een gedragscode ongewenst gedrag en een bijbehorende klachtenregeling. Die documenten worden op dit moment vernieuwd.
Inspiratiedag Trimbos-instituut
4 oktober 2018
Op woensdag 28 november 2018 organiseert het Trimbos-instituut in Utrecht een dag over studenten en middelengebruik.

17 oktober 2018 10:00 - Career Services
Hoe schrijf je een effectief CV en een aantrekkelijke sollicitatiebrief?
18 oktober 2018 12:00 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
18 oktober 2018 13:00 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.
23 oktober 2018 13:00 - Career Services
Als je een werkgever wilt overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan, is het belangrijk dat je helder kunt verwoorden wat jij allemaal kunt.
23 oktober 2018 18:30 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws