Om deel te kunnen nemen aan het onderwijs op de Universiteit Utrecht moet je je per semester inschrijven voor cursussen. Raadpleeg ook de academische jaarkalender voor meer informatie over de indeling van een studiejaar in semesters en blokken.

Aan het einde van je eerste jaar moet je je inschrijven voor een hoofdrichting

Lees de algemene informatie over inschrijven voor een minor van Geesteswetenschappen (GW). Voor specifieke informatie, ga naar de minor die je wilt volgen en kijk bij 'Aanmelden en inschrijven'.

Je moet je elk jaar herinschrijven voor je opleiding om mee te mogen doen aan het onderwijs en gebruik te mogen maken van alle faciliteiten.

Let op! Inschrijving met ingang van een latere datum dan 1 september is in beginsel niet mogelijk. Uitzonderingen hierop zijn uitsluitend mogelijk met toestemming van de faculteit Geesteswetenschappen. Neem voor meer informatie contact op met het Studiepunt Geesteswetenschappen.

Als je je wilt uitschrijven voor je opleiding moet je met een aantal dingen rekening houden. Let op! Als je een inschrijving wilt annuleren, kan dit tot aan het begin van het nieuwe collegejaar (uiterlijk 31 augustus).

Ben je afgestudeerd, of ga je binnenkort afstuderen? Lees dan meer over wat daar allemaal bij komt kijken.