Vier x een afgestudeerde LAS’er

Profielfoto Taman Autar
Profielfoto Taman Autar

Vier x een afgestudeerde LAS’er

Taman Autar

Taman Autar studeerde in 2017 bij LAS af met de hoofdrichting Algemene Sociale Wetenschappen. Na zijn ervaring in consultancy en het onderwijs, is hij nu aan de slag als accountmanager bij Young Global People, waar hij zich inzet voor meer diversiteit op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarnaast volgt hij een Masterprogramma Sociologie richting Arbeid, Organisatie en Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
» Carrièreperspectieven LAS

Profielfoto Jory Sonneveld
Profielfoto Jory Sonneveld

Jory Sonneveld

Jory Sonneveld studeerde in 2009 bij LAS af met de hoofdrichting Theoretische Natuurkunde. Vervolgens studeerde ze Theoretical Physics aan de Universiteit Utrecht en Nikhef in Amsterdam, promoveerde ze 
in Aachen en rondde ze haar postdoc aan de Universiteit Hamburg op CERN af. Jory werkt nu als deeltjesfysicus aan het Nationaal instituut voor subatomaire fysica Nikhef  voor de Universiteit van Amsterdam.
» Carrièreperspectieven LAS

Profielfoto Elwyn Davies
Profielfoto Elwyn Davies

Elwyn Davies

Elwyn Davies studeerde in 2009 bij LAS af met hoofdrichtingen Natuur- en Sterrenkunde en Economie. Hierna volgde Elwyn een MPhil in Economie aan de Universiteit van Oxford. Na een half jaar traineeship bij de Europese Commissie, keerde hij terug naar Oxford om daar te promoveren. Na deze promotie is Elwyn begonnen als Young Professional bij de Wereldbank in Washington, DC, waar hij nu werkt als econoom op het gebied van ondernemerschap en innovatie, met een  focus op Oost-Europa en Afrika.
» Carrièreperspectieven LAS

Profielfoto Betty Gubena
Profielfoto Betty Gubena

Betty Gubena

Betty Gubena studeerde in 2017 bij LAS af met de hoofdrichting International Studies. Vervolgens haalde ze haar master bij International Relations in Historical Perspective aan de Universiteit Utrecht en liep zij stage bij de Directie Sub-Sahara Afrika bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Betty volgt nu de Advanced Master International Development aan de Radboud Universiteit Nijmegen, een duale post-master opleiding met transdisciplinaire insteek, en werkt gedurende dit opleidingsjaar als beleidsmedewerker bij de Taskforce Vrouwenrechten en Gendergelijkheid bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. 
» Carrièreperspectieven LAS

Wat wordt er vanuit LAS aangeboden en wat kan ik zelf doen? Ontdek wat je na LAS zou willen doen - Ontwikkel je professionele vaardigheden - Reflecteer op wat je drijfveren, interesses en kwaliteiten zijn - Ga op pad en ontdek het werkveld of een master