Het Skills Lab wijst je de weg naar cursussen, workshops, individuele begeleiding en tools waarmee je kunt werken aan je (academische) vaardigheden. Het volledige aanbod vind je hieronder.

Vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact op of kom langs op de tweede etage van de Universiteitsbibliotheek op de Uithof.

skillslab@uu.nl

Studieadviseur
Bij je studieadviseur kun je terecht voor vragen over bijvoorbeeld het onderwijsprogramma, het bindend studieadvies (BSA) en exameneisen. Raadpleeg je studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie. Spreekuurtijden van de studieadviseurs vind je in de studiegids en onder ‘begeleiding en advies’ bij je opleiding.

Tutor
Heb je hulp nodig bij het maken van keuzes binnen je studieprogramma? Loop je studievertraging op of ben je juist toe aan meer uitdaging? Dit is je eerste aanspreekpunt. De tutor is een docent van je opleiding die doorgaans les geeft in het eerste jaar.

Studentmentor
Studentmentoren zijn ouderejaars studenten die vragen kunnen beantwoorden over je studie, de universiteit en de stad Utrecht. Niet iedere opleiding zet studentmentoren in, vraag daarom aan je tutor of zij aanwezig zijn bij je opleiding.

Of kijk op de pagina Begeleiding en advies

Het aanbod op het gebied van allerhande (academische) vaardigheden en hulp tijdens je studie is groot. Hier vind je alle aanbieders bij elkaar.

Contactgegevens:

Skills Lab
Universiteitsbibliotheek de Uithof, kamer 2.45
Heidelberglaan 3, 3584 CS Utrecht

Telefoon nummer: 030-253 6300
E-mail: skillslab@uu.nl