Na je afstuderen

Na je afstuderen ben je alumnus of alumna van de Universiteit Utrecht en word je opgenomen in het adressenbestand van het Alumnibureau van de Universiteit Utrecht. Je Solis ID blijft tot zes maanden na je afstuderen actief. Je kunt in deze periode dus ook nog gebruik maken van de Career Services van de universiteit, inclusief trainingen, tests, cv-check en een gesprek met je career officer. 

U-fonds en Jong Alumni Netwerk (JAN)

Het U-fonds organiseert nascholingsdagen en lezingen. Hier kunnen alumni zich laten bijpraten over recente ontwikkelingen op hun vakgebied en binnen de Universiteit Utrecht. Bekijk de agenda voor alumni.

Speciaal voor jonge Alumni is er het Jong Alumni Netwerk (JAN). Het JAN organiseert activiteiten en evenementen waarbij je op een informele manier je netwerk kunt uitbreiden.

Stichting Alumni & Friends of Liberal Arts & Sciences (AFLAS)

Speciaal voor LAS-alumni is er Stichting AFLAS. Stichting AFLAS heeft als doel het LAS-netwerk te activeren en verbinden. Het netwerk bestaat uit LAS-studenten en -alumni, vrienden van AFLAS, ouders van LAS-studenten en -alumni en docenten van LAS.