Partneruniversiteiten

Het departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis heeft een aantal partneruniversiteiten aangewezen als preferred partner. Dit zijn universiteiten die goed van kwaliteit zijn, waar het departement contacten mee heeft, of waarvan we weten dat zij goede programma's op het gebied van Kunstgeschiedenis aanbieden. De universiteiten staan hieronder per regio genoemd. Naast deze universiteiten, zijn er nog meer bestemmingen waar je ook heen kunt. Zorg er dan ook voor dat je alle informatie op de pagina Studeren in het Buitenland leest.

Als je gaat onderzoeken welke van deze universiteiten jij heen zou willen, stel je dan de volgende vragen: Wat is het cursusaanbod dat de universiteit biedt? Hoe passen deze in je studieprogramma en/of vormen ze een verbreding of verdieping? Heb je de benodigde voorkennis en beheers je de taal voldoende?

Heb je advies nodig over welke partneruniversiteit goed bij jou en jouw plannen/programma past? Neem dan contact op met Eveline Deneer, contactpersoon voor Studeren in het Buitenland van Kunstgeschiedenis. Je kunt haar mailen op: e.a.deneer@uu.nl.

Het International Office Geesteswetenschappen kan je helpen met alle praktische vragen over de aanmeldingsprocedure, voorbereiding etc. Zorg er ook voor dat je alle informatie op de pagina Studeren in het Buitenland leest.