In je profileringsruimte kun je kiezen voor een minor als profileringspakket van 30 EC. Je kunt binnen de UU kiezen uit meer dan 100 verschillende minoren (je kunt filteren op interessegebied, periode, faculteit of taal). Bij elke minor staat wat de eventuele ingangseisen zijn..

Je moet je altijd inschrijven voor zowel de minor als geheel als de losse cursussen. Dit doe je tijdens de cursusinschrijvingsperiode.

Interessante minoren

Inschrijven minor

Je moet je altijd in Osiris inschrijven voor een minor en de bijbehorende cursussen. Dit doe je tijdens de cursusinschrijvingsperiode. Je schrijft je apart in voor zowel de minor als voor de afzonderlijke cursussen van die minor. Voor specifieke informatie over inschrijven: ga naar de minor die je wilt volgen en kijk bij 'Aanmelden en inschrijven'.

Cursus met voorrangsregels

Als er bij de minor een cursus met voorrangsregels zit, moet je je voor deze cursus én voor de hele minor inschrijven in de eerste week van de cursusinschrijvingsperiode . Een week voor het begin van de cursusinschrijfperiode staat een overzicht van de cursussen met voorrangsregels op de website.

Studievoortgangsoverzicht

Als je alle cursussen hebt afgerond en in OSIRIS staat ingeschreven voor de minor en de afzonderlijke cursussen, dan komt de minor op je Studievoortgangsoverzicht.