Studeren in het buitenland

Wil je je wereld vergroten en extra uitdaging tijdens je studie? Volg dan een deel van je studie in het buitenland. Op deze pagina vind je informatie over studeren in het buitenland die geldt voor jouw opleiding. Via de knop hieronder lees je alle belangrijke algemene informatie, zoals verschillende mogelijkheden, bestemmingen en de aanmelddeadline.

Algemene informatie over studeren in het buitenland

Verblijf in Italië

Naast de reguliere mogelijkheden voor studeren in het buitenland, biedt Kunstgeschiedenis de optie om in Florence (NIKI) en Rome (KNIR) te verblijven. Lees meer over de internationale programma's van Kunstgeschiedenis

Partneruniversiteiten

Het departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis heeft daarnaast een aantal partneruniversiteiten aangewezen als preferred partner. Dit zijn universiteiten die goed van kwaliteit zijn, waar het departement contacten mee heeft, of waarvan we weten dat zij goede programma's op het gebied van Kunstgeschiedenis aanbieden. De universiteiten staan hieronder per land genoemd. Het is niet verplicht om een van deze bestemmingen te kiezen. 

Heb je advies nodig over welke partneruniversiteit goed bij jou en jouw plannen/programma past, neem dan contact op met de contactpersonen buitenland van Kunstgeschiedenis.

Contactpersoon buitenland Kunstgeschiedenis

Contactpersoon buitenland Kunstgeschiedenis en degene met wie je je aanmeldformulier kunt bespreken: Eveline Deneer.

Specifieke informatie voor Geesteswetenschappen