UU Career Services: reflect, connect, get skilled & explore

Career Services is dé plek waar je terecht kunt met al je vragen over je toekomstmogelijkheden en carrière. Je kunt allerlei soorten tests doen, je cv laten keuren, tips opdoen over hoe je moet netwerken  en je kunt  trainingen volgen.

Contact

Heb je vragen? Plan dan een gesprek in met onze career officer, Sjoer Bergervoet via het Studiepunt GW. Je kunt ook een afspraak maken met een van de andere career officers van de UU.

Volg ons

Facebook: Evenementen, vacatures en updates

LinkedIn: Evenementen, vacatures en updates

YouTube: Praktische tips over solliciteren, netwerken en nog veel meer

 • Heb je vragen over hoe je je carrière kunt starten?
 • Wil je je curriculum vitae (cv) doorspreken?
 • Wil je een sollicitatiegesprek oefenen?

Plan dan een gesprek in met je career officer of een van de career officers die voor verschillende faculteiten werken.

Sjoer Bergervoet

Sjoer Bergervoet

Career Officer Geesteswetenschappen

S.A.Bergervoet@uu.nl
Drift 10 

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken met Sjoer door het Studiepunt GW te bellen of er langs te gaan:

 • Adres: Drift 10
  11.00 - 15.00 uur (ma t/m vr)
 • Telefoon: (030) 253 6285
  11.00 - 12.30 uur (ma t/m vr) en 13.00 - 15.00 uur (ma t/m vr)

Afspraak met een van de andere career officers

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken met een van de andere career officers van de UU. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen: je kunt ook eerst een training volgen voordat je een afspraak maakt.

Let op:

 1. Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer. 
 2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

MBTI-vragenlijst

De Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) is de meest gebruikte vragenlijst voor talentontwikkeling ter wereld. Het instrument is gebaseerd op de persoonlijkheidstheorieën van Carl Jung. De MBTI beschrijft verschillen op een positieve manier. Er zijn geen goede of slechte typen, elk type heeft sterke punten en mogelijke valkuilen. Het instrument brengt zogenoemde “voorkeuren” in kaart. Een voorkeur vertelt je waar je energie van krijgt en waar je je comfortabel bij voelt.

Als je geïnteresseerd bent in het doen van de officiële vragenlijst (er worden vele varianten zonder officieel rapport en feedbackgesprek online aangeboden) neem dan contact op met trainer/coach Rutger-Jan Scholtens (R.J.Scholtens@uu.nl). Hij is gecertificeerd om deze vragenlijst af te mogen nemen en de uitslag een-op-een met je te bespreken. Het doen van de vragenlijst kost 60 euro, inclusief rapport, ander naslagwerk en het feedbackgesprek. Dat is tenminste twee keer goedkoper dan via een particulier coachingsbureau. 

Eerstvolgende training

1 - 31
jul aug
1 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Voor iedereen met een hart voor security: voor Diehard Crypto's. Exploiting Wannabees. Reversing Maniacs, Signal lovers & Networking Adepts.
RSS