Proefpersonen gezocht voor UIL OTS
15 mei 2019
Doe mee aan lees-, luister- of spraakonderzoek en ontvang een vergoeding!
27 maart 2019
We zijn op zoek naar enthousiaste studentenvrijwilligers om de organisatie van de Digital Humanities 2019-conferentie te ondersteunen
27 maart 2019
Controleer zelf of je e-mail hebt ontvangen
Fotograaf: Robert Oosterbroek
20 maart 2019
Neem zo snel mogelijk contact op met je docent als je maandag na het schietincident een college of tentamen hebt gemist.
28 februari 2019
4 internationale onderzoekers nemen deel aan een panelgesprek over The future of automated driving.

8 november 2019 - Afstuderen-GW
Voor afgestudeerden met een examendatum vóór 1 september 2019.
29 november 2019 - Afstuderen-GW
Deze uitreiking is voor afgestudeerden met een examendatum vóór 1 september 2019.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws