Nieuws

Informatie over de Universiteitsbibliotheek Binnenstad van de Universiteit Utrecht
15 november 2019
Het toegangsbeleid van de Universiteitsbibliotheek in de binnenstad en aangrenzende Driftpanden wordt tijdelijk aangepast.
12 november 2019
Op 20 november door het Centre for Entrepreneurship in samenwerking met UtrechtInc Students.
12 november 2019
In de Food Challenge onderzoek je aan de hand van experimentjes je eigen voedingskeuzes. Mee doen is leuk en gratis!
Front view of the University Library Utrecht Science Park
12 november 2019
Download de Library Access browserextensie en krijg eenvoudig toegang tot online bronnen.
Automaten en restaurant UBB
11 november 2019
Tussen 18 november en 22 november wordt het gebied rondom het restaurant in de UBB aangepast en is het beperkt toegankelijk.

18 november 2019 09:00 -
De UU vindt het belangrijk dat studenten een goede balans vinden tussen studie en ontspanning, daarom organiseren we allerlei activiteiten rondom welzijn.
18 november 2019 11:00 - studentenwelzijn
Prestatiedruk signaleren, prestatiedruk bespreekbaar maken, inspiratie over hoe om te gaan met prestatiedruk
18 november 2019 17:15 -
Wil je na je studie werken in de journalistiek?
19 november 2019 09:00 -
Vier workshops voor een goede start
19 november 2019 09:30 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws