Nieuwe student

Introductie voor eerstejaars

Welkom!

Welkom bij de bachelor Kunstmatige Intelligentie. Op deze site vind je alle praktische informatie over je studie. We wensen je een heel goede start van je eerste studiejaar bij Kunstmatige Intelligentie toe!

Introductieprogramma

Tijdens de introductie maak je kennis met de mensen met wie je tijdens je studie te maken krijgt en krijg je allerlei praktische informatie.

Studievereniging

Een deel van de introductie wordt geregeld door de studievereniging van Kunstmatige Intelligentie, Incognito. Zij organiseren gedurende het jaar allerlei activiteiten, zowel in het kader van de studie als daarbuiten. Op die manier leer je snel je studiegenoten kennen.

Roosters, cijfers en collegekaart

In de MyUU portal (zie de inloglink rechtsboven in dit venster) en de MyUU-app staan je cijfers uit OSIRIS, je collegekaart en je persoonlijke rooster. Je kunt de app downloaden in de appstores van Android en Apple. Vervolgens log je in met de gebruikersnaam die je bij je inschrijving hebt gekregen (je Solis ID)  en het bijbehorende wachtwoord. 

Rooster

Je kunt je rooster ook bekijken op de roosterwebsite van de UU: MyTimetable. In Blackboard vind je meer informatie over de cursus, onder meer waar en hoe je college plaatsvindt (online of op de campus).

Koppelen aan je agenda

Je kunt MyTimetable eenvoudig koppelen aan je eigen elektronische agenda. Alle gangbare formats worden ondersteund. Op de Help-pagina in MyTimetable vind je uitgebreide instructies. Bij het koppelen met Google Calendar kun je een foutmelding krijgen. Probeer het dan nog een keer.

Gegevens wijzigen

Zorg ervoor dat je e-mailadres in Studielink altijd up-to-date is. Belangrijke berichten over je inschrijving en dergelijke worden namelijk naar dit e-mailadres gestuurd.

Adresgegevens wijzigen

Een wijziging van je officiële woonadres geef je altijd door aan de Basisregistratie Personen (BRP). Studielink en Osiris ontvangen dan automatisch je adresgegevens. Het is onder meer voor het ontvangen van studiefinanciering belangrijk dat het juiste adres geregistreerd.

Bindend studieadvies (BSA)

Je moet in je 1e jaar minimaal 45 EC halen. Het is dus belangrijk dat je geen studievertraging oploopt. Om je zo goed mogelijk te begeleiden heb je in het eerste jaar 2 gesprekken met je tutor. In deze gesprekken bespreek je vooral de studievoortgang, motivatie en keuzes.