Netherlands-Asia Honours Summer School Flyer
20 november 2018
Wil je China ervaren op cultureer, academisch en business niveau? Dan is de Netherlands-Asia Honours Summer School misschien iets voor jou!
16 november 2018
Netherlands-Asia Honours Summer School zoekt nieuw talent.
afbeelding met icons van auto en fiets
14 november 2018
De Provincie Utrecht onderzoekt - o.a. samen met Goedopweg - voor het project Smart Mobility - reisgedrag van bezoekers van het Utrecht Science Park.
Kinderen van Aleppo
13 november 2018
De theatervoorstelling Kinderen van Aleppo van George Tobal is gemaakt ter ere van het 70-jarig bestaan van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF.
7 november 2018
Twee vragen aan de financieel directeur Michel de Bekker

22 november 2018 13:00 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.
22 november 2018 19:30 - Theatervoorstelling
Deze theatervoorstelling is ontwikkeld ter ere van het 70-jarig bestaan van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF.
26 november 2018 13:00 - Career Services
Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen.
26 november 2018 20:00 - Lezing
President Trump ligt op internationale ramkoers. Maakt hij een einde aan het Amerikaanse tijdperk? Met politicoloog prof. Peter Trubowitz (LSE).
27 november 2018 13:00 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws