12 september 2019
Meld je aan voor ons internationale buddy-programma en word een academische buddy voor een internationale student!
De Universiteit Utrecht is trots op haar studenten
Alcoholvrije dranken
2 september 2019
Borrels en evenementen in en rondom universiteitsgebouwen zijn tijdens kantoortijd (tot 17.00 uur) alcoholvrij.
Bord rookvrij terrein
2 september 2019
De binnentuinen en het binnenplein van de Universiteitsbibliotheek in de binnenstad zijn vanaf nu geheel rookvrij.

17 september 2019 13:00 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
19 september 2019 13:00 - Career Services
Als je een werkgever wilt overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan, is het belangrijk dat je helder kunt verwoorden wat jij allemaal kunt.
23 september 2019 14:00 - Career Services
In onderhandeling over je arbeidsvoorwaarden? Leer hoe je dat doet tijdens de workshop arbeidsvoorwaardengesprek voorbereiden.
23 september 2019 14:00 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.
26 september 2019 13:00 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws