Hoe controleer ik of ik aan de exameneisen voldoe?

Je volgt in principe de exameneisen van het jaar waarin je bent gestart met de studie. Je kunt controleren met het studievoortgangsoverzicht uit Osiris en onderstaande schema’s of je aan de bacheloreisen voor de opleiding voldoet. Voor opleidingen die ook in deeltijd worden aangeboden geldt hetzelfde programma als voor de voltijdopleiding.

Vragen? Neem contact op met de studieadviseur of raadpleeg de Onderwijs- en Examenregelingen.

Gefeliciteerd met je afstuderen!

Meer informatie over na je afstuderen.

Nadat je voor je bachelor bent afgestudeerd kun je:

Nadat je bent afgestudeerd ben je alumnus of alumna van de Universiteit Utrecht. Lees meer informatie voor alumni.

Een verklaring van behaald diploma vraag je zelf op uit het diplomaregister van DUO, als je over DigiD beschikt en je diploma hebt behaald ná 1995. Is dit niet het geval, dan vraag je een verklaring aan via dit online aanvraagformulier.