Studeren in het buitenland

Wil je je wereld vergroten en extra uitdaging tijdens je studie? Volg dan een deel van je studie in het buitenland. Op deze pagina vind je informatie over studeren in het buitenland die geldt voor jouw opleiding. Via de knop hieronder lees je alle belangrijke algemene informatie, zoals verschillende mogelijkheden, bestemmingen en de aanmelddeadline.

Algemene informatie over studeren in het buitenland

Partneruniversiteiten

Het departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis heeft een aantal partneruniversiteiten aangewezen als preferred partner. Dit zijn universiteiten die goed van kwaliteit zijn, waar het departement contacten mee heeft, of waarvan we weten dat zij goede programma's op het gebied van Geschiedenis aanbieden. De universiteiten staan hieronder per regio genoemd. Het is niet verplicht om een van deze bestemmingen te kiezen. 

Heb je advies nodig over welke partneruniversiteit goed bij jou en jouw plannen/programma past, neem dan contact op met de contactpersonen buitenland van Geschiedenis.

Contactpersoon buitenland Geschiedenis

Voor het bespreken van je aanmeldformulier kun je een e-mail sturen aan Jochen Hung (exchange binnen Europa) of Frank Gerits (exchange buiten Europa). 

Specifieke informatie voor Geesteswetenschappen