Beschikbare studieplekken

Ben je op zoek naar een studieplek? Kijk dan op Studyspot waar er plek is. Klik op de gebouwen voor meer informatie over locatie en openingstijden.

Je kunt zowel in de binnenstad als in de Uithof terecht voor een studieplek. In de tentamenperiodes worden de openingstijden van verschillende panden verruimd. Vooral 's avonds is het vaak rustiger. Daarnaast worden er in de laatste weken van het blok onderwijsruimten ingezet voor studieplekken. Ook deze informatie vind je op Studyspot.

Spelregels studieplekken

Iedereen mag de studieplekken gebruiken, maar houd je wel aan de regels: 

  • In de bibliotheek mag je maximaal 30 minuten van je plek wegblijven. Blijf je langer weg, dan worden je spullen weggelegd en mag iemand anders je plaats innemen.
  • Je mag niet eten op een studieplek. Een afgesloten flesje water mag wel.
  • Je mag niet bellen.
  • Ruim je studieplek na afloop netjes op. Afval gooi je in de prullenbak.
  • Gebruik de studieplek alleen voor studiedoeleinden, niet voor privézaken.

Studiemateriaal: Ingebonden readers

Wil je als student een ingebonden reader ontvangen? Dan bestaat de mogelijkheid om via Printing on Demand (betaling via IDEAL) een ingebonden reader tegen kostprijs te laten produceren. De bestelde readers worden tegen betaling van portokosten binnen vijf werkdagen bij je thuis bezorgd.

Voor vragen over digitale readers en printing on demand of problemen hiermee, kun je contact opnemen met de Universiteitsbibliotheek via e-mail: bibliotheek@uu.nl.