10 augustus 2018
MyTimetable heeft een nieuwe functionaliteit. Vanaf nu kun je bij een roosterwijziging een melding ontvangen.
1 augustus 2018
Regel nu alvast je herinschrijving
16 juli 2018
Scriptie geschreven over de Republiek der Nederlanden in de 17e eeuw? Meld deze dan vóór vrijdag 7 september aan voor de Elsevier/Johan de Witt-scriptieprijs.
16 juli 2018
Op 3 september viert de UU de Opening van het Academisch Jaar feestelijk in de Domkerk
11 juli 2018
Ben jij trots op je (excellente) bacheloronderzoek? Overweeg dan om je onderzoek als paper in te leveren

20 augustus 2018 -
Tussen 20 en 24 augustus organiseert Rosi Braidotti voor Utrecht Summer School een vierdaagse cursus over de ethische implicaties van het posthumanisme.
20 augustus 2018 13:00 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.
21 augustus 2018 13:00 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.
28 augustus 2018 13:00 - Career Services
In deze training krijg je uitgelegd wat het perspectief is van de werkgever en hoe je daar effectief op kunt inspelen.
29 augustus 2018 14:00 - Career Services
Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws