Koffie-, frisdrank- en snoepautomaat
18 november 2019
Laat weten wat je van de koffie, frisdranken en snacks in de automaten van MAAS vindt.
Informatie over de Universiteitsbibliotheek Binnenstad van de Universiteit Utrecht
18 november 2019
Het toegangsbeleid van de Universiteitsbibliotheek in de binnenstad en aangrenzende Driftpanden wordt tijdelijk aangepast.
15 november 2019
12 november 2019
Op 20 november door het Centre for Entrepreneurship in samenwerking met UtrechtInc Students.
12 november 2019
In de Food Challenge onderzoek je aan de hand van experimentjes je eigen voedingskeuzes. Mee doen is leuk en gratis!

21 november 2019 13:15 - studentenwelzijn
Prestatiedruk signaleren, prestatiedruk bespreekbaar maken, inspiratie over hoe om te gaan met prestatiedruk.
22 november 2019 - Afstuderen-GW
Deze uitreiking is voor afgestudeerden met een examendatum vóór 1 september 2019.
25 november 2019 17:30 -
Discuss the possibilities for community based research internships or research projects by talking to representatives of organisations operating in Utrecht.
28 november 2019 15:15 - studentenwelzijn
11 december 2019 17:15 -
Wil je werken in het onderwijs?

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws