Studievereniging en studentenleven

Art

De opleiding Geschiedenis heeft een eigen studievereniging, UHSK. Zij organiseren allerlei activiteiten, zoals excursies, feesten, borrels en lezingen. Op deze manier leer je snel je studiegenoten kennen. 

Inschrijven

Het aanmeldformulier voor de studievereniging van Geschiedenis, de UHSK, kun je online vullen. Als je dit formulier hebt ingevuld is het mogelijk om boeken te gaan bestellen zodra je een website-account aanvraagt voor de UHSK-website. Je krijgt dan een melding dat dit website-account geactiveerd is, zodra het mogelijk is om de boeken voor blok 1 te gaan bestellen. Mocht je over deze formulieren vragen hebben of mocht er iets mis zijn gegaan, stuur dan een mailtje naar ICgeschiedenis.gw@uu.nl.

Tijdschriften

Het UHSK heeft 2 tijdschriften waar jij volgend jaar ook voor zou kunnen schrijven als je dit leuk vindt:

Boekenlijst

Als je lid wordt van UHSK krijg je korting op al je benodigde studieboeken in je eerste collegejaar. 

Volg ons

Facebook

Instagram

Studentenleven

Studeren aan de Universiteit Utrecht betekent studeren in een bruisende en sfeervolle stad. Lekker centraal gelegen, niet te groot en niet te klein. Met maar liefst 60.000 studenten is Utrecht bovendien een echte studentenstad waar altijd iets te doen is. In Utrecht zijn er allerlei organisaties waar je lid van kunt worden. Meer weten? Kijk dan hier: