Je curriculum vitae (cv) laat zien wie je bent en wat je gedaan hebt aan opleidingen, werk en nevenactiviteiten. Met een duidelijk cv maak je een goede eerste indruk bij een potentiële werkgever. Stem je cv af op de functie. Maak voor jezelf een soort databank van je ervaringen en selecteer per sollicitatie de relevante elementen. Kijk ook bij de tips voor solliciteren.

Hoe maak je een krachtig cv? Bekijk de video.

Je kunt je curriculum vitae en je sollicitatiebrief laten checken door je career officer. Dat kan op twee manieren:

  • Mail je cv/sollicitatiebrief en de vacature naar Sjoer Bergervoet. Je krijgt binnen enkele dagen een reactie.
  • Plan een gesprek met een van de andere career officers. Neem je cv, sollicitatiebrief en de vacature mee naar het gesprek en doe vooraf de career check. Neem de resultaten daarvan ook mee.

Bij de Career Officer kun je terecht met vragen over loopbaanbegeleiding, arbeidsmarktoriëntatie of als je bijvoorbeeld je cv wilt doorspreken of een sollicitatiegesprek wilt oefenen. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

SJOER BERGERVOET

S.A.Bergervoet@uu.nl
Drift 10

Afspraak maken

Je kunt via het Studiepunt GW een afspraak maken met Sjoer. Je kunt ook een afspraak maken met een van de algemene career officers van de UU. Hiervoor kun je de agenda hieronder gebruiken.