Jazzmans in Minnaertgebouw
22 oktober 2019
De kiosk in het Victor J. Koningsbergergebouw, het restaurant en Jazzmans in het Minnaertgebouw en de kiosk in het Bestuursgebouw zijn op 24 oktober gesloten
Foto student met laptop
22 oktober 2019
Vier workshops voor een goede start
MyUU app
18 oktober 2019
Altijd al je mening willen geven over de MYUU app? Vul dan deze korte enquête in. Dit is je kans om ons te laten weten wat je van de app vindt.
15 oktober 2019
Geef je mening over het USP door de enquête in te vullen.
14 oktober 2019
De UU ziet op dit moment geen aanleiding de bedrijfsvoering aan te passen

22 oktober 2019 14:00 - Career Services
Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen.
22 oktober 2019 17:15 -
Met deze DRONGO workshop van Career Services bereid je je voor op het festival, verken je de aanwezige organisaties en leer je hoe je in contact kan komen.
23 oktober 2019 11:00 -
Tijdens deze workshop zullen we de kunst van verhalen vertellen ontleden, open voor alle UU studenten
23 oktober 2019 17:15 -
Prof. Dr. Ido de Haan praat met Rutger Bregman, die op het World Economic Forum ter discussie stelde hoeveel de allerrijksten afdragen aan de samenleving.
24 oktober 2019 13:00 - Career Services
In deze training krijg je uitgelegd wat het perspectief is van de werkgever en hoe je daar effectief op kunt inspelen.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws