MYUU portal
17 juli 2019
De nieuwe MyUU portal is het digitale startpunt voor studenten waarin informatie uit de verschillende digitale systemen van de UU samenkomt.
16 juli 2019
Door problemen bij het afnemen van de enquête zijn de resultaten van de NSE helaas niet beschikbaar voor de zomer.
Jongen aan het studeren op zijn laptop in een moderne bibliotheek_nadenkend
15 juli 2019
In de keuzecursus Living Pasts maak je via co-creatie een prototype voor een AR-app over de geschiedenis van De Neude.
Jazzmans in Minnaertgebouw
11 juli 2019
Diverse cateringlocaties zijn gesloten of hebben alternatieve openingstijden tijdens de vakantieperiode.
honourscollege_htoty
11 juli 2019
Who is the UU Honours Teacher of the Year 2019? The teacher is nominated by honours student groups within the faculties or programmes. Nominate before 15 August

23 juli 2019 13:00 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.
24 juli 2019 10:00 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
24 juli 2019 14:00 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.
30 juli 2019 13:00 - Career Services
Als je een werkgever wilt overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan, is het belangrijk dat je helder kunt verwoorden wat jij allemaal kunt.
aug
1 augustus 2019 14:00 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws