Inschrijven voor cursussen

Je schrijft je per semester in voor cursussen via OSIRIS. Kies cursussen die niet in hetzelfde timeslot vallen. Gebruik de Cursusplanner of de onderwijscatalogus om je te oriënteren en een planning te maken van wat je wilt gaan doen.

Heb je je bedacht?

Als je later bedenkt dat je een cursus alsnog niet wilt volgen, zorg dan dat je je snel in OSIRIS voor deze cursus uitschrijft. Dit kan tot en met de eerste week van het blok waarin de cursus gegeven wordt.

Cursussen waarbij nog plek is

Kort voor het begin van elk blok zijn er wijzigingsdagen. Je kunt je dan inschrijven voor cursussen waarbij nog plek is.

De wijzigingsdagen van blok 2 zijn van 21 oktober 9.00 tot 22 oktober 23.59. Zorg dat je op tijd bent, want er is vaak maar beperkt plek. Een week van tevoren publiceren wij een lijst met cursussen die nog open gaan voor inschrijving.

Cursussen met beperkte plaats

Sommige cursussen hebben maar beperkt plaats en geven voorrang aan bepaalde groepen studenten. Voor deze cursussen kun je je voor semester 2 tot uiterlijk 11 november om 12:00 uur ’s middags inschrijven. Schrijf je dus op tijd in!

Op 15 november maken we bekend of je bent geplaatst voor deze cursussen. Ben je een bijvakker? Dan kun je ons vanaf 15 november mailen om te vragen of je geplaatst bent.

Nuttige data

21 en 22 okt
wijzigingsdagen blok 2

28 okt 0.00 tm 24 nov 23.59
start cursusinschrijving

11 nov 12.00
sluiting cursussen voorrangsregels

15 nov
plaatsing cursussen voorrangsregels

Half januari
onderwijsrooster semester 2 bekend

20 en 21 jan
wijzigingsdagen blok 3

30 en 31 mrt
wijzigingsdagen blok 4

Waar moet je op letten bij het inschrijven?
Werkvormen

Vink alle werkvormen aan.

Ingangseisen

Kijk of je voldoet aan de ingangseisen. Als je niet voldoet, kun je niet meedoen en moet je tot de wijzigingsdagen wachten om je voor een andere cursus in te kunnen schrijven.

Timeslots

Kijk voordat je je inschrijft in welke timeslots de cursussen worden aangeboden om te voorkomen dat cursussen elkaar overlappen.

Groepsvoorkeur

Geef, indien mogelijk, je groepsvoorkeur op (deze kan helaas niet altijd gehonoreerd worden).

Inschrijfperiodes andere faculteiten

Houd ook rekening met de inschrijfperiodes van andere faculteiten.