travel green grant
27 februari 2020
De UU stelt een groot aantal Travel Green Grants ter beschikking.
25 februari 2020
Aanvullende (reis)informatie coronavirus n.a.v. ontwikkelingen in Noord-Italië.
vsb
24 februari 2020
Onlangs of bijna afgestudeerd aan de UU? Naar het buitenland voor een vervolgopleiding? Check de VSBfonds Beurs: de aanvraagdeadline is 1 maart!
internationale vrouwendag
20 februari 2020
Op 6 maart 2020 vieren we International Women’s Day aan de Universiteit Utrecht, met als thema ‘Different but equal’.
Bouwvakkers aan het werk rond een betonnen constructie van een studentenwoning.
20 februari 2020
Op 19 februari werd gestart met de plaatsing van 400 nieuwe tijdelijke studentenwoningen op het Utrecht Science Park.

2 maart 2020 13:00 - Career Services
In deze training krijg je uitgelegd wat het perspectief is van de werkgever en hoe je daar effectief op kunt inspelen.
2 maart 2020 14:00 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.
3 maart 2020 11:00 - studentenwelzijn
Ben je op zoek naar extra nndersteuning op het gebied van keuzes maken, prioriteren en plannen?
3 maart 2020 13:00 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
4 maart 2020 14:00 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws