• Agenda

23 dec

The Mindfulnest

tot
      Vanaf 5 september vind je de Mindfulnest in het Educatorium. De Mindfulnest is volledig geluidsdicht en zijn speciaal gemaakt om makkelijk een moment van rust te pakken.
    • 19 sep -

Studiegroep Gezond en effectief studeren

tot
      Heb je behoefte aan handvatten rondom plannen, motivatie, uitstelgedrag of de overgang de naar de universiteit? Meld je dan aan voor de studiegroep Gezond en effectief studeren!
    • 20 sep -

Studiegroep Gezond en effectief studeren

• 21 sep -

Scriptie sprint groep

tot
      In deze studiegroep ga jij samen met medestudenten aan de slag om ervoor te zorgen dat je de juiste omstandigheden creëert voor het schrijven van je scriptie.
    • 3 okt

Training Transferable skills (Engelstalig)

tot
      Als je een werkgever wilt overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan, is het belangrijk dat je helder kunt verwoorden wat jij allemaal kunt.