Stagecoördinatoren

Contactpersoon voor stages FenR

Als je een deel van je vrije keuze op wilt vullen met een stage, is het handig ruim van tevoren contact op te nemen met je stagecoördinator. Ook voor het maken van een afspraak en alle vragen over het vinden, opzetten, verwerken en afronden van je stage kun je contact opnemen met Bart.

Contactpersoon voor stages GKG

Als je een deel van je vrije keuze wilt opvullen met een stage, neem dan ruim van tevoren contact op met je stagecoördinator. Dan heb je genoeg tijd om je inschrijving te regelen. Je stagecoördinator helpt je met het vinden, opzetten, verwerken en afronden van je stage én kan je koppelen aan een begeleider (stagedocent) binnen je opleiding.

Contactpersoon stages MCW

Telefoonnummer: 030 253 6263

Je stagecoördinator is je contactpersoon voor stages, bijvoorbeeld voor vragen of informatie als je overweegt stage te gaan lopen. Heb je al een stage gevonden? Vraag dan je stagecoördinator om je te koppelen aan een stagedocent. Je inschrijving wordt geregeld door het Stagebureau Geesteswetenschappen (Studiepunt Geesteswetenschappen). Dit kun je dus niet zelf doen, zoals bij normale vakken.

Contactpersoon voor stages

stageTLC@uu.nl
(voor alle vragen over stages)

Telefoonnummer: 030 253 2475

Als je erover denkt een deel van je vrije keuze op te vullen met een stage, is het handig ruim van tevoren contact op te nemen met je stagecoördinator. Dan heb je genoeg tijd hebt om alles goed te regelen. Je stagecoördinator helpt je met het vinden, opzetten, verwerken, afronden van je stage én kan je koppelen aan een begeleider (stagedocent) binnen je opleiding.

Stagebureau Geesteswetenschappen

(Studiepunt Geesteswetenschappen)

Drift 10, 3512 BS Utrecht
(030) 253 6285
stage.gw@uu.nl

Vermeld altijd je studentnummer!

Telefoon

11.00 - 12.30 uur (ma t/m vr)
13.00 - 15.00 uur (ma t/m vr)

Balie

11.00 - 15.00 uur (ma t/m vr)

Bij het Stagebureau kun je terecht met praktische vragen over stages. Ook kun je hier stagedocumenten inleveren en ophalen.  

Career Officer

Afspraak maken

Je kunt via het Studiepunt GW een afspraak maken met Sjoer. Je kunt ook een afspraak maken met een van de andere career officers van de UU via de agenda hieronder. Zie je geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen: je kunt ook eerst een training volgen voordat je een afspraak maakt.

Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.