In je profileringsruimte kun je kiezen voor een minor. De UU biedt meer dan 100 opleidingsspecifieke en multidisciplinaire minoren aan. Je moet je altijd inschrijven voor zowel de minor als geheel als de losse cursussen. Dit doe je tijdens de cursusinschrijvingsperiode.

Voor studenten CIW zijn de volgende minoren interessant, maar je mag uiteraard ook een andere minor kiezen:

Je moet je altijd in Osiris inschrijven voor een minor en de bijbehorende cursussen. Dit doe je tijdens de cursusinschrijvingsperiode. Je schrijft je apart in voor zowel de minor als voor de afzonderlijke cursussen van die minor. Voor specifieke informatie over inschrijven: ga naar de minor die je wilt volgen en kijk bij 'Aanmelden en inschrijven'.

Cursus met plaatsingscommissie

Als er bij de minor een cursus met een plaatsingscommissie zit, moet je je voor deze cursus én voor de hele minor inschrijven in de eerste week van de cursusinschrijvingsperiode . Een week voor het begin van de cursusinschrijfperiode staat een overzicht van de cursussen met een plaatsingscommissie op de website.

Studievoortgangsoverzicht

Als je alle cursussen hebt afgerond en in OSIRIS staat ingeschreven voor de minor en de afzonderlijke cursussen, dan komt de minor op je Studievoortgangsoverzicht.

De Universiteit Utrecht heeft meer dan 100 minors in uiteenlopende vakgebieden (je kunt filteren op interessegebied, periode, faculteit of taal). Bij elke minor staat wat de eventuele ingangseisen zijn qua bacheloropleiding en/of vwo-profiel. Binnen het aanbod van de UU zijn bijvoorbeeld de minor Bestuurs- en organisatiewetenschap en de minor Entrepreneurship interessant voor studenten GW.