Om deel te kunnen nemen aan het onderwijs op de Universiteit Utrecht moet je je per semester inschrijven voor cursussen. Zie ook de academische jaarkalender als je wilt weten hoe het studiejaar precies is ingedeeld.

Als je vanaf 2013-2014 bent gestart met een bacheloropleiding moet je je voorafgaande aan de cursusinschrijvingsperiode voor blok 1 en 2 inschrijven voor een verdiepingspakket.

Lees de algemene informatie over inschrijven voor een minor van Geesteswetenschappen. Voor specifieke informatie, ga naar de minor die je wilt volgen en kijk bij 'Aanmelden en inschrijven'.

Je moet je elk jaar (her)inschrijven voor je opleiding om mee te mogen doen aan het onderwijs en gebruik te mogen maken van alle faciliteiten.

Let op! Inschrijving met ingang van een latere datum dan 1 september is in beginsel niet mogelijk. Uitzonderingen hierop zijn uitsluitend mogelijk met toestemming van de faculteit Geesteswetenschappen. Neem voor meer informatie contact op met het Studiepunt Geesteswetenschappen.

Als je je wilt uitschrijven voor je opleiding is er een aantal zaken die je moet regelen en waarmee je rekening moet houden.

Let op! Als je een inschrijving wilt annuleren, kan dit tot aan het begin van het nieuwe collegejaar (uiterlijk 31 augustus).

Ben je afgestudeerd, of ga je binnenkort afstuderen? Lees dan meer over wat daar allemaal bij komt kijken.