20 juli 2018 09:30 - Career Services
In deze training krijg je uitgelegd wat het perspectief is van de werkgever en hoe je daar effectief op kunt inspelen.
23 juli 2018 13:00 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
24 juli 2018 13:00 - Career Services
Als je een werkgever wilt overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan, is het belangrijk dat je helder kunt verwoorden wat jij allemaal kunt.
31 juli 2018 13:00 - Career Services
Hoe schrijf je een effectief CV en een aantrekkelijke sollicitatiebrief?
aug
1 augustus 2018 13:00 - Career Services

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws