aug
29 augustus 2019 12:00 -
In deze training krijg je uitgelegd wat het perspectief is van de werkgever en hoe je daar effectief op kunt inspelen.
2 september 2019 16:00 -
Op 2 september wordt de Opening van het Academisch Jaar feestelijk gevierd in de Domkerk
13 september 2019 09:30 - Career Services
Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen.
16 september 2019 14:00 - Career Services
Weet je niet precies wat er bij je past? Blijf je twijfelen?
17 september 2019 13:00 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws