In verband met het zomerreces is er momenteel geen aanbod van de Welzijnstrainers. Vanaf begin september start het eerste aanbod weer op. Kijk alvast in de agenda onderaan deze pagina of er al iets tussen zit waaraan je graag zou deelnemen. Houd de website in de gaten aangezien er gedurende de zomer nieuwe trainingen kunnen worden toegevoegd! Moet je tijdens de zomer doorstuderen en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Kijk dan eens HIER!

Klik HIER om je direct aan te melden voor een Training of werkgroep.

"It was very informative and a good opportunity to discuss these issues with my classmates and the advisers in a relaxed and open setting. I found it very helpful."

Wat doen de Welzijnstrainers?

Heb je wel eens momenten van stress? Vind je het moeilijk om keuzes te maken rondom je studie?

De welzijnstrainers GW geven het hele jaar door preventieve trainingen op het gebied van omgaan met prestatiedruk, leren studeren, keuzes maken, prioriteiten stellen en afstuderen.

Wat houdt zo'n training of intervisie in?

In (gratis) bijeenkomsten gaan we met een kleine groep op een actieve manier aan de slag. Je krijgt handvatten aangereikt om je inzicht te vergroten en met zaken als bijvoorbeeld druk om te gaan. Van je medestudenten hoor je wat zij ervaren en hoe zij met soortgelijke situaties omgaan. Onderwerpen waar je misschien anders niet zo snel over praat worden bespreekbaar gemaakt zonder dat het meteen een groot probleem hoeft te zijn.
 

  • Mocht je het prettiger vinden om een individueel gesprek te hebben over wat je ervaart verwijzen we je naar je studieadviseur of wellicht is 'een zinnig gesprek' iets voor je.
  • Voor zaken rondom plannen, structuur houden, schrijven en studeren vanuit huis kun je terecht bij het Skillslab. Zij bieden online schrijf- en studeercoaching en geven je hulp bij de praktische kanten van het studeren. 
  • De afstudeerintervisie en BSA intervisie zullen ook online plaatsvinden. Om je hiervoor aan te melden klik je ook op het desbetreffende agenda-item voor meer informatie. 

Contact

Maaike Wouda & Laurens Meindertsma
Welzijnstrainers GW
welzijnstrainers.gw@uu.nl

Aanmelden voor Training of Intervisie.