16 juni 2020
Ter nagedachtenis aan Hélène Phoa heeft haar familie een jaarlijkse scriptieprijs ingesteld om studenten Gender Studies te ondersteunen na hun afstuderen.
15 mei 2020
Wil je volgend jaar aan een master beginnen, maar heb je in blok 3/4 maximaal 15 EC studievertraging opgelopen? Vraag dan voorwaardelijke toelating aan.
1 mei 2020
In de keuzecursus Living Pasts maak je via co-creatie een prototype voor een AR-app over de geschiedenis van De Neude.
31 maart 2020
Studenten die aan een internationaal congres willen deelnemen kunnen zich vóór 1 mei aanmelden voor de Graduate School of Humanities Conference Grant.
24 februari 2020
De deadline voor het indienen van een draft-poster voor de Humanities Graduate School Conference is 8 maart.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws