Onderwijs & corona

Aanwezigheid colleges

Als je geen onderwijs op locatie kunt of wilt volgen, neem dan contact op met je studieadviseur om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken. Dit geldt voor studenten die:

• een medische indicatie hebben
  • zorgtaken hebben voor iemand met een kwetsbare gezondheid
  • samenwonen met iemand met een kwetsbare gezondheid
  • vanwege Corona-gerelateerde reisbeperkingen niet kunnen afreizen naar Nederland

Houd rekening met elkaar

• kom niet naar de universiteit als je klachten hebt
  • meld je tijdig af voor toetsen of college
  • doe altijd de coronacheck en eventueel een zelftest als je naar de universiteit komt.

Wil je graag een studieadviseur spreken, maar zitten alle afspraakmogelijkheden vol? Bel dan tijdens het telefonisch spreekuur.

Afwezigheid bij colleges

Meld je tijdig voor college

» Afmelden voor college
    Neem direct contact op met je docent als je niet naar college kunt komen om aangepaste afspraken te maken over het volgen en/of inhalen van onderwijs.

» Als je langere tijd onderwijs moet missen door corona
    Neem contact op met je docent en met je studieadviseur. Als je je werkgroep wel online kunt bijwonen, kun je eventueel een medestudent vragen Teams voor je aan te zetten tijdens de les.

Vragen over het coronavirus?