Zoek je een gebouw?

Overzicht van de gebouwen waarvan de opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen gebruik maakt.

Zoek je een contactpersoon of dienst?

Monique van Velsen-van Rooijen en Marieke Meuwese
Medewerker Onderwijszaken
E-mail: onderwijszakenkgw@umcutrecht.nl

UMC Utrecht / Onderwijscentrum
Onderwijszaken Klinische Gezondheidswetenschappen
Huispost HB 1.06
Postbus 85500
3508 GA Utrecht
 

Jaco de Fockert-Koefoed en Annemoon Bregt

E-mail: adviseurs@umcutrecht.nl (vermeld bij je vraag ook je opleiding en studentnummer)

Inloopspreekuur: maandag t/m vrijdag 12.30 - 13.30 uur in HB 1.38 en 1.39
Plan hiervoor online een afspraak in via: https://www.planzelf.nl/enterprise/bij/umcutrecht_Inloop
Vanaf 16 november wijzigt het inloopspreekuur van de studieadviseurs. Er is dan alleen nog een inloopspreekuur op de maandag, woensdag en vrijdag.

Telefonisch spreekuur: 088 75 685 15, op vrijdag van 15.00 - 16.00 uur.

Afspraken: plan online een afspraak in met een van de studieadviseurs, via: www.planzelf.nl/enterprise/bij/umcutrecht_KGW
Gezien studenten tijdelijk geen face-to-face afspraak met de studieadviseurs kunnen maken, vinden gesprekken via de telefoon of Skype plaats. Je kunt dit aangeven in het online planningssysteem.
 

Margriet Bosselaar
Ambtelijk secretaris Opleidingscommissie

m.bosselaar@umcutrecht.nl

Geef aan of je vraag/opmerkingen de premaster KGW of het masterprogramma Fysiotherapie, gezondheidswetenschappen voor Zorgprofessionals of Verplegingswetenschap betreft.

 

E-mail: examencommissieKGW@umcutrecht.nl

UMC Utrecht / Onderwijscentrum
Examencommissie Klinische Gezondheidswetenschappen
Huispost HB 1.06
Postbus 85500
3508 GA Utrecht

Verzoeken voor de Examencommissie kunnen per post of per e-mail ingediend worden. Vergeet daarbij niet om je studentnummer in je verzoek te vermelden en geef aan of je verzoek de premaster KGW of het masterprogramma Fysiotherapie-, Gezondheidswetenschappen voor zorgprofessionals of Verplegingswetenschap betreft.

E-mail: onderwijszakenkgw@umcutrecht.nl

UMC Utrecht / Onderwijscentrum
Toelatingscommissie Klinische Gezondheidswetenschappen
Huispost HB 1.06
Postbus 85500
3508 GA Utrecht

 

Loop je vast in de interactie met anderen? Leg je de lat te hoog en vind je het moeilijk om los te laten en grenzen te stellen? Heb je last van frustratie, stress of onzekerheid? Vind je het lastig om keuzes te maken die bij jou passen? Heb je het verlangen om meer voldoening, vertrouwen en plezier te ervaren bij de dingen die je doet? Of ervaar je andere persoonlijke uitdagingen die van invloed zijn op jouw studieloopbaan?

Als coach kijk & denk ik graag met je mee! Samen verhelderen we wat belangrijk voor jou is en wat je momenteel belemmert. Vervolgens onderzoeken we hoe je hier enerzijds invloed op kunt uitoefenen en anderzijds beter kunt omgaan met de zaken waarbij dat niet het geval is. Zodat je vrijer wordt om je studie en leven vorm te geven op een manier die bij jou past en wat jij in de wereld wil brengen.

Je kunt een afspraak inplannen via:
https://www.planzelf.nl/enterprise/bij/umcutrecht_Coach
Wees ook welkom als je alleen maar even wil sparren, je hart wil luchten, geen heldere vraag hebt en nog twijfelt of coaching passend is.

Gezien de mogelijkheden voor face-to-face afspraken beperkt zijn, is er ook de mogelijkheid om online & wandelafspraken te maken.

Wie: Nynke Okma
E-mail: C.R.Okma@umcutrecht.nl

Voor loopbaanadvies, banenoriëntatie, het bespreken van je curriculum vitae en sollicitatiebrief of het oefenen van een sollicitatiegesprek.

Afspraken: via het online afsprakensysteem op https://students.uu.nl/careerservices  

Vanwege de coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk om een fysieke afspraak te maken met de career officers. Afspraken gaan via telefonisch, via Skype of via Zoom en kun je via de online agenda inplannen. In het opmerkingen veld kun je aangeven wat jouw voorkeur heeft.

Wie: Marjolein Bovens Wisse, Marte Otter en Kim van den Heuvel-Taverne
Waar: kamer HB 1.11
E-mail: careerofficer@umcutrecht.nl
Tel: 06-55234462 (Marjolein/Marte) en 06-50177067 (Kim)

Bij Studentenservice kun je terecht voor informatie over allerlei zaken die met studeren en het studentenleven te maken hebben. Denk hierbij aan aanvullende informatie over bijvoorbeeld: inschrijving, collegegeld, bestuursbeurzen, studie en topsport, handicap of chronische ziekte.

Bij het Skills Lab kun je terecht als je meer wilt weten over het ontwikkelen van jouw academische vaardigheden of als je in je studie ergens tegenaan loopt. We proberen zo helder mogelijk in kaart te brengen wat er allemaal te vinden is aan trainingen, workshops, cursussen, individuele begeleiding en tools. 

Het Facilitair Service Centrum (FSC) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de facilitaire dienstverlening bij de Universiteit Utrecht. Denk aan audiovisuele onderwijsondersteuning, catering, zaalverhuur, schoonmaak, afvalverwijdering, post, vervoer, reparaties en onderhoud van gebouwen en faciliteiten.

Wil je een storing of defect melden? Of een facilitaire dienst aanvragen? Gebruik het FSC Meldformulier voor alle facilitaire meldingen (storing/defect, aanvraag, suggestie, klacht).

Meer informatie

FSC Meldpunt
Marinus Ruppertgebouw, Leuvenlaan 19
030 253 95 95
Maandag tot en met vrijdag, 8.00 - 16.30 uur
FSC Meldformulier

Niet gevonden wat je zocht? In de A-Z Lijst vind je een overzicht van alle universitaire faciliteiten en voorzieningen.