Career Services

Wil jij meer inzicht krijgen in je drijfveren, talenten en interesses? En wil jij je gedurende je studie al voorbereiden op je toekomstige carrière? Dan ben je bij Career Services aan het juiste adres!

Op deze Career Services pagina van jouw opleiding vind je wat je met je opleiding kunt, verschillende vacatures en bijbanen, bij wie je waarvoor terecht kunt en een aanbod van trainingen, tips en activiteiten.

Tijdens je master doorloop je een aantal fases ter voorbereiding op je loopbaan:

 • je reflecteert op je drijfveren en werkwaarden
 • je onderzoekt je mogelijkheden op de arbeidsmarkt
 • je legt links naar potentiele stage-/werkgevers
 • je oefent specifieke vaardigheden zoals bijvoorbeeld solliciteren

In je opleiding is al veel aandacht voor arbeidsmarktoriëntatie, deels in samenwerking met Career Services. Naast je opleiding zijn er nog veel mogelijkheden om je voor te bereiden. We helpen je graag verder.

 • Agenda

  • 6 jun

   Publieksdialoog Van Hier Naar […] en De Nieuwe Utrechtse School: ‘Goed sterven in plaats van medisch overleven?’

   tot
   Van Hier Naar […] en De Nieuwe Utrechtse School organiseren op 6 juni de publieksdialoog: ‘Goed sterven in plaats van medisch overleven?’.
   Het programma en de aanmeldlink vind je op https://www.uu.nl/onderzoek/de-nieuwe-utrechtse-school/studentinitiatieven/van-hier-naar/publieksdialoog
  • 13 jun

   Training ‘Hier & Nu’

   tot
   In deze training gaan we in vijf avonden leren om meer in het ‘hier en nu’ te zijn. Je krijgt handvaten om je minder door je gedachten en emoties te laten meevoeren en je krijgt helder wat voor jou echt belangrijk is. Er wordt veel gelachen en je komt erachter dat we allemaal in dezelfde valkuilen trappen.
  • 13 jun

   Pre-departure training

   tot
   Op dinsdag 13 juni vindt er weer een Pre-departure Training (PDT) plaats voor GNK- en SUMMA studenten die binnen een jaar op reis gaan voor een buitenlandstage. We adviseren je sterk om aan deze training deel te wanneer je al concrete plannen hebt voor je stage.
  • 14 jun

   Medische Carrièredag

   tot
   Hoe vaak krijg jij de vraag: weet je al wat voor dokter je wilt worden? En wat antwoord je dan? Tijdens je coschappen kom je al in aanraking met vele specialismen, maar er zijn ook veel richtingen die je niet of nauwelijks ziet. Of je nu al vrij zeker denkt te zijn van de weg die je wil inslaan of dat je net als veel anderen nog zoekende bent; op woensdag 14 juni krijg je de mogelijkheid om (bijna) alle opties te ontdekken tijdens de Medische Carrièredag!
  • 20 jun

   SUMMA symposium

   tot
   Het is nu mogelijk om je voor het SUMMA-symposium van dit jaar: "Medicine in motion, an active approach in healthcare" aan te melden (20 juni, 09:00 - 17:00, gratis)! Aanmelden kan via het formulier: https://forms.gle/RNePDRciDiDFBdML9
  RSS
 • Agenda

  RSS

Binnen de faculteit Geneeskunde worden alumniactiviteiten georganiseerd. Heb je daar ideeën voor of wil je op een andere manier iets voor je opleiding betekenen, je ervaringen delen met studenten of ben je op zoek naar een stagiair(e)? Laat het dan aan ons weten. Je kunt ons bereiken via careerofficer@umcutrecht.nl.