Career Services

Wil jij meer inzicht krijgen in je drijfveren, talenten en interesses? En wil jij je gedurende je studie al voorbereiden op je toekomstige carrière? Dan ben je bij Career Services aan het juiste adres!

Op deze Career Services pagina van jouw opleiding vind je wat je met je opleiding kunt, verschillende vacatures en bijbanen, bij wie je waarvoor terecht kunt en een aanbod van trainingen, tips en activiteiten.

Tijdens je master doorloop je een aantal fases ter voorbereiding op je loopbaan:

 • je reflecteert op je drijfveren en werkwaarden
 • je onderzoekt je mogelijkheden op de arbeidsmarkt
 • je legt links naar potentiele stage-/werkgevers
 • je oefent specifieke vaardigheden zoals bijvoorbeeld solliciteren

In je opleiding is al veel aandacht voor arbeidsmarktoriëntatie, deels in samenwerking met Career Services. Naast je opleiding zijn er nog veel mogelijkheden om je voor te bereiden. We helpen je graag verder.

 • Agenda

  • 4 okt

   Debat: Plantaardige voeding als nieuwe standaard in de zorg?

   tot
   In dit debat op 4 oktober onderzoeken we het belang van plantaardige voeding voor de gezondheid van patiënt en maatschappij.
  • 4 okt

   Symposium Kleurrijke zorg, onze zorg

   tot
   Tijdens het symposium wordt ingegaan op de vraag: Hoe creëer je bewustzijn over vooroordelen in de gezondheidszorg onder zorgprofessionals, medewerkers en geneeskundestudenten?
  • 10 okt

   Career Event: Verruim je horizon

   tot
   Ben je benieuwd wat voor werk je kunt doen als je geen arts wilt worden? Dan is dit online event op 10 oktober 19.30 - 21.30 uur perfect voor jou. 8 geneeskunde-alumni vertellen over hun werk en loopbaan. Zij werken als bijvoorbeeld beleidsmedewerker, ondernemer en consultant. Schrijf je nu in via https://fd20.formdesk.com/vuamsterdam/Verruimjehorizon10102022
  • 12 okt

   Training ‘Hier en Nu’

   tot
   Gedurende 5 bijeenkomsten leren we om beter in het huidige moment te zijn. Door middel van humor en ervaringsoefeningen krijg je handvatten om je minder door je gedachten en emoties te laten meevoeren, krijg je zicht op wat voor jou echt belangrijk is en leer je meer te genieten en flexibeler te zijn.
  • 12 okt

   Workshop ‘Pak Stress Aan’

   tot
   Heb jij een volle agenda, last van prestatiedruk en vind je het lastig om te ontspannen? Of wil je leren hoe je hoge stresslevels kan voorkomen? Meld je dan nu aan voor deze workshop!
  RSS
 • Agenda

  RSS

Binnen de faculteit Geneeskunde worden alumniactiviteiten georganiseerd. Heb je daar ideeën voor of wil je op een andere manier iets voor je opleiding betekenen, je ervaringen delen met studenten of ben je op zoek naar een stagiair(e)? Laat het dan aan ons weten. Je kunt ons bereiken via careerofficer@umcutrecht.nl.