Wil je op de hoogte blijven van de laatste (stage) vacatures en/of bijbanen in jouw werkveld? Word dan lid van de groep Career Services Faculteit Geneeskunde op LinkedIn. Zo bouw je gelijk een professioneel netwerk op.

Stages binnen het curriculum

Met een stage krijg je de kans om wat je in je opleiding hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Je doet nieuwe ervaringen op en je ervaart of het werk dat je hebt gekozen goed bij je past. Lees meer over stage.

Extra-curriculaire stages

Je kunt kijken of er interessante stages staan in het stageoverzicht van Career Services. Bedrijven en organisaties plaatsen hierin hun stages en afstudeeropdrachten die geschikt zijn voor studenten van diverse opleidingen. Deze stages kun je echter niet binnen de opleiding volgen. Je kunt er wel extra werkervaring mee opdoen en je netwerk mee uitbreiden. 

Veel banen worden via via verkregen, ook binnen en buiten het ziekenhuis. Laat dus je supervisors van coschappen die je leuk vond weten naar wat voor baan je op zoek bent. Open sollicitaties zijn binnen het ziekenhuis redelijk gebruikelijk. Ben je op zoek naar een ANIOS plek dan kan het raadzaam zijn een afdeling binnen een specialisme wat je aanspreekt aan te schrijven. Kijk altijd eerst of je via via mensen kent zodat je je sollicitatie aan iemand kunt richten. Wil je hier hulp bij, neem dan contact op met je career officer.

Vacatures zijn op veel plaatsen te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op onderstaande pagina’s: