Carrièreperspectieven

Weet jij al wat je na je studie wilt gaan doen of wil je eerst een beter beeld krijgen van je mogelijkheden? In de podcast KoffieCo, opgezet door drie Utrechtse studenten, worden artsen die werkzaam zijn binnen en buiten het ziekenhuis en ook niet praktiserend artsen, geinterviewd over hun werk en waarom jij voor dat vak zou moeten kiezen. Benieuwd? Luister dan de podsast via jouw favoriete podcast platform.

Via de alumnitool van LinkedIn kun je een goed overzicht krijgen van mogelijke carrières na jouw opleiding. Ook kun je gemakkelijk contact leggen met alumni van je opleiding of daarbuiten. Veel afgestudeerden hebben een LinkedIn profiel en kunnen je helpen met jouw vragen over je carrière. Ze delen graag hun ervaringen. Onderstaande video legt uit hoe de alumnitool werkt en hoe je via jouw zoekcriteria de voor jou relevante carrière-informatie krijgt.

Als je het fijner vindt om hier met iemand over te praten dan kun je altijd een loopbaangesprek inplannen met een van de career officers.

Meer weten over hoe je LinkedIn kunt inzetten om te netwerken en het meteen in de praktijk brengen? Volg de gratis training Arbeidsmarkt verkennen & netwerken van Career Services.